Nyheds-arkiv

Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2018

Der afholdes generalforsamling i Kvaglund IF Håndbold 
Tirsdag den 27. februar kl. 19.00 i Kvaglundhallens Cafeteria. 
 
Vi inviterer derfor alle forældre, til at komme og høre, hvad der sker i dit barns håndboldklub lige nu.
 

Træningsstart

TRÆNINGSSTART
den 17. august
Så starter håndboldtræningen i Kvaglund IF igen.
Vi glæder os til at se jer i hallen, og tag gerne en ven med hvis I kender nogen som har lyst til at prøve at spille håndbold.
Træningstiderne kan ses under fanen  - Hold
NYT – NYT
Bold, hygge og motion  for Damer (20-60 år) - ingen kampe og betaling pr. gang

Generalforsamling

Klubben lever !!!
 
Det lykkedes på generalforsamlingen at få valgt en ny bestyrelse blandt de 6 fremmødte, så nu ser vi fremad mod en ny sæson.
 
 
 

GENERALFORSAMLING 27.02.17 KL. 19:00

SKAL KLUBBEN FORTSÆTTE ELLER LUKKE?
 
Der indkaldes til generalforsamling i Kvaglund IF Håndbold
 
Mandag den 27. februar kl. 19.00 i Kvaglundhallens cafeteria (dagsorden ifølge vedtægterne).
 
Vi inviterer derfor dig som forældre eller seniorspiller.
 

Så starter håndboldsæsonen igen

Håber at alle har haft en god sommerferie. Nu starter håndboldsæsonen igen.
Første træningsdag er tirsdag den 16.08.2016. Vi byder såvel gamle som nye medlemmer velkommen. Se holdoversigt og træningstider i fanebladet hold.
Vi ses i Kvaglundhallen!
Bestyrelsen

7 håndboldkampe i hallen

Lørdag den 19. marts 2016 var der gang i Kvaglundhallen. Hele 7 håndboldkampe blev spillet efter hinanden. Kvaglunds hold U10, U12 og Dame senior spillede kampe. U10 pigerne vandt blandt andet 7-0 over Ølgod. Men dette var også den enste sejr. Men sjovt var det!

Thumbs up - Klubben er reddet ! - Nyt bestyrelsesmedlem

Der blev afholdt generalforsamling i Kvaglund IF Håndbold den 25.02.16. Eneste fremmødte ud over bestyrelsen var Line Staal (mor til Cæline på U10). Line var frisk på at hjælpe klubben videre, og blev valgt til bestyrelsen. Stort velkommen til Line. Vi kan kun opfordre andre forældre og seniorspillere til at møde op til næste generalforsamling. Tak til Gitte Petersen og Mette Immerkær som trådte ud af bestyrelsen.
Bestyrelsen

Generalforsamling torsdag d. 25.02.16 klokken 19:30

Der afholdes generalforsamling I Kvaglund IF Håndbold: Torsdag den 25.02.2016, klokken 19:30 i Kvaglundhallens cafeteria. Vi inviterer derfor dig som forælder eller seniorspiller. Vi skal have 2 nye bestyrelsesmedlemmer til afløsning af Gitte og Mette. Vi er i bestyrelsen altid åbne for nye ideer til at gøre klubben bedre, for spillere og deres forældre, så kom og vær med til en snak om klubbens nutid og fremtid.
Vi glæder os til at se dig!
Med venlig hilsen Bestyrelsen

U12-piger + Serie 2 Damer på hjemmebane

Torsdag den 12.11.15 spillede både U12-piger + Senior 2 Damer på hjemmebane. U12 spillede mod SIF Ansager. Det blev dog til et nederlag på 8-14. Godt var det dog at KIF fik gang i målscoringen igen. Damerne spille mod Team Esbjerg. Her blev det desværre også til et nederlag, lydende på 18-30.

Sæsonstart 2015/16 !

Så starter håndboldtræningen i Kvaglund IF Håndbold igen. Vi glæder os til at se jer i hallen. Tag gerne en ven med hvis I kender nogen som har lyst til at prøve at spille håndbold. Vi byder såvel gamle som nye medlemmer velkommen. Første træningsdag er tirsdag den 18. august 2015. Se en komplet holdoversigt med træningstider under "hold". Har du spørgsmål kan du ringe til Helle på 30934658, eller sende mail på kvaglundhaandbold@bbsyd.dk.

Damerne i kamp om oprykning

Damerne har haft en sæson, hvor mange kampe er vundet ved at holde hovedet koldt og fighte stenhårdt. Derfor var der spænding til det sidste om første pladsen i puljen.
I sæsonens sidste kamp skulle vi møde Varde som var på en delt første plads sammen med os, så det vindende hold ville rykke op i serie 1......(læs mere)

U16-piger + Serie 2 damer i kamp på hjemmebane

Lørdag den 31. januar spillede både U16-piger og Serie 2 damer på hjemmebane.
Hjemmebanefordelen hjalp dog ikke, idet de begge tabte deres kampe. U16 spillede mod
Tjæreborg GF, og led et nederlag på 14-18. Senior  2 damerne spillede mod Varde HK 3.
Iden kampen havde både KIF og Varde 6 point. Men Varde HK 3 vandt kampen med 28-21
og topper i tabellen. Damerne beholder dog 2. pladsen. Kampen var præget......

Generalforsamling onsdag d. 25.02.15 klokken 19:30

Der afholdes generalforsamling I Kvaglund IF Håndbold: Onsdag den 25.02.2015, klokken 19:30 i Kvaglundhallens cafeteria.
Vi inviterer derfor dig som forælder eller seniorspiller. Der er to medlemmer på valg, som begge gerne modtager genvalg.
Vi er i bestyrelsen altid åbne for nye ideer til at gøre klubben bedre, for spillere og deres forældre, så kom og vær med til en snak om klubbens nutid og fremtid.
Vi glæder os til at se dig!
Med venlig hilsen
Bestyrelsen

U10 til stævne i Fredericia

Fredag i juleferien var U10 til stævne i Fredericia. Det var dejligt med så stor opbakning fra forældrene på trods af at vi skulle afsted MEGA tidligt (6.45 og så i ferien).
Pigerne tabte de første to kampe, men vandt så den sidste kamp. Det var dejligt at få en sejr.
Selvom det ikke endte med medaljer havde vi en super hyggelig dag. Tak for det til alle spillere og forældre.
Pernille og Katrine

2 kampe på 2 dage for damerne

Kvaglund IF´s damehold i serie 2 havde et tæt program her midt i december. 2 kampe på 2 dage skulle der spilles. Onsdag den 10/12-14 blev der spillet ude mod Varde HK3. Kampen sluttede med et knepent nederlag på 21-19 for Kvaglund IF. Torsdag den 11/12-14 skulle de så på den igen. Denne gang med en hjemmekamp mod Team Esbjerg 4. Kampen sluttede med Team Esbjerg som vinder med cifrene 26-22. Kvaglund IF sluttede dog på en pæn 3. plads i puljen, og kan du tage en velfortjent juleferie.

Sider

Sponsorer